Saturday, September 17, 2016

Sklypas

Sveiki!

Sugalvojau, kad ir man reikia kurti savo Blogą apie statybas. O statybos prasideda nuo sklypo. Taigi, paieškos buvo ilgos, norai šiek tiek keisdavosi, tačiau pagrindiniai kriterijai ne: >10 arų, elektra, viešasis transportas, prieinama kaina.
Turėjau kitą sklypą, tačiau šiek tiek mažesnį - 6 arai. Bet sklypas su įvesta elektra, neblogoje vietoje ant kalniuko, netoli Vilniaus ir Trakų. (sklypas šiuo metu yra parduodamas, tad kas ieškosi sau sklypo paruošto statybai, susisiekit. Pardavęs šią pastraipą ištrinsiu).

Taigi dabar apie naująjį pirkinį: sklypas su asfaltuotu privažiavimu, netoli miško, netoli yra viešojo transporto stotelė, šalia sklypo elektros stulpas, auga pušys. Minusai - privažiavimo kelias duobėtas, bet yra viltis, kad bus tvarkomas, pušys auga planuojamo namo statybos vietoje. Bet kokie čia minusai... :)

Gegužės 17 d. tapau šio sklypo savininku!


Pirmi planai tokie: namo projektas, namo nužymėjimas vietoje, nereikalingų medžių iškirtimas, elektros įvedimas, statybos leidimas, laikino tualeto ir sandėliuko statyba. Ir, žinoma, nuolatinis žolės šienavimas :)

Šiltuoju metų laiku nušienautas sklypas atrodė šitaip:


Sekantys darbai: medžių pjovimas.

2 comments:

  1. Sveikinimai ;)
    Statybininkas? Bus profesionalus blog'as? :) Įdomu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū. Na jaunas statybininkas, todėl nebus labai profesionalus blogas. Bet stengsiuosi parodyti, kaip kai kuriuos darbus galima pačiam pasidaryti.

      Delete